Om oss på Stig Nylander Trädgård- & Fastighetsskötsel

Om oss på Stig Nylander Trädgård- & Fastighetsskötsel

Vårt företag utgår från Norberg och finns för företag, fastighetsbolag, bostadsrätts- & hyresgästföreningar i Dalarnas län.

Vi bedriver ett företag som går ut på att avlasta fastighetsägare samt bostadsrätts- & hyresgästföreningar med daglig service och långsiktiga underhållsarbeten. Vi har sedan start år 2003 satsat på att bygga långsiktiga kundrelationer med organisationer som behöver hjälp inom trädgård- & fastighetsskötsel.

Vi sköter din trädgårdsskötsel i Dalarna med erfarenhet och kompetens.


Vårt mål är att forma våra samarbeten så bra som möjligt, efter kunden behov och önskemål. Vi börjar därför gärna kontakten med ett förutsättningslöst möte där ni får veta mer om vår verksamhet och vad vi kan bidra med till er fastighetsskötsel.
Välkomna att kontakta oss via kontaktformuläret här på hemsidan om ni vill ha ett skräddarsytt upplägg för just er fastighet!


Tjänster på Fastighetsskötsel Dalarna

Boka ett gratis platsbesök i Dalarna - Vi är experter inom trädgårdsskötsel

Välkommen att kontakta oss för ett gratis möte där vi kan diskutera vilka behov ni som kund har. Vi sätter därefter ihop en kostnadsfri offert med våra prisförslag. Vår prioritet är att lyssna in företagets unika behov och anpassa efter era önskemål.

Boka ett gratis platsbesök i Dalarna - Vi är experter inom trädgårdsskötsel

Boka platsbesök