Ta kontakt med oss!

Ta kontakt med oss!

Välkommen till oss på Stig Nylander Trädgård- & Fastighetsskötsel som har varit verksamma som företag i över 17 år.

Vi vänder oss till företag, fastighetsbolag, bostadsrätts- & hyresgästföreningar i Dalarna. Vårt syfte är att underlätta för fastighetsägaren med vår kunskap om trädgårdsskötsel och fastighetsskötsel. 
Är du i behov av fastighetsskötsel, snöröjning eller gräsklippning i Dalarnas län? Då har du kommit helt rätt. Vi är ett pålitligt företag med många års erfarenhet och är otroligt stolta över våra fina företagsrecensioner. 

Vi är supernöjda med Stig Nylanders, de tar väl hand om våra fastigheter och vill, liksom vi, att våra hyresgäster ska trivas.
Ylva Gustafsson, OOLIT FASTIGHETER AB

Vår ambition är att alltid utföra våra uppdrag på ett professionellt, ansvarstagande och kvalitativt vis. Vi arbetar utefter att det ska vara enkelt att få sitt trädgårdsarbete utfört med kvalité och ser alltid till att hålla vår avtalade tid efter överenskommelse.


Kom i kontakt med oss via kontaktformuläret här på hemsidan, så bokar vi kostnadsfritt in ett möte där vi fastställer vilka behov och önskemål du har för din fastighet.

Boka ett gratis platsbesök i Dalarna - Vi är experter inom trädgårdsskötsel

Välkommen att kontakta oss för ett gratis möte där vi kan diskutera vilka behov ni som kund har. Vi sätter därefter ihop en kostnadsfri offert med våra prisförslag. Vår prioritet är att lyssna in företagets unika behov och anpassa efter era önskemål.

Företagsrecensioner

Y
Vi är supernöjda med Stig Nylanders, de tar väl hand om våra fastigheter och vill, liksom vi, att våra hyresgäster ska trivas.
Ylva Gustafsson, OOLIT FASTIGHETER AB
R
Vi har anlitat Stig Nylanders sedan starten 1998 och vårat samarbete har varit gott.
Roland Pettersson, ORDF. BRF MALMHEM 1
E
Alltid trevligt bemötande och snabb service när saker uppstår. Fastighetsskötseln som vi har löpande sköts noggrant och bra!
Emelie Wernell, ORDF. BRF KORNETTEN