Vi tar hand om din fastighetsskötsel i Dalarna

Inom fastighetsskötsel Dalarna ryms tjänster som gräsklippning och snöröjning under respektive säsonger. Vi tar helt enkelt hand om din eller dina fastigheter året om. Vi genomför alla typer av arbeten som håller din fastighet intakt och att den slits så lite som möjligt. Våra skickliga fastighetsskötare besöker dig när det passar dig bäst och kan komma med olika tidsintervall så att det passar dig. Ta gärna kontakt med oss via kontaktformulären här på hemsidan om du vill veta mer eller ha prisuppgifter för specifika uppdrag.


Vad innebär fastighetsskötsel?

Som du märker så rymmer begreppet fastighetsskötsel en hel del olika uppgifter. När det gäller den inre fastighetsskötseln kan det handla om att byta lampor eller fixa droppande kranar. Om vi istället tittar på det yttre arbetet så kan det handla om att fälla träd, skotta tak eller sanda. Kombinera gärna din gräsklippning i Dalarna med beskärning av häckar för att få ett helhetsarbete när det gäller trädgårdsmiljön. Istället kan du själv lägga din tid på annat, som att umgås med familjen eller utveckla intressen.

Du kan även justera frekvensen kring skötseln. Kanske vill du sköta arbetet själv ibland, men behöver avlastning under vissa perioder i livet när tiden och energin inte riktigt räcker till. Då kan det vara ovärderligt att komma hem till en nyklippt gräsmatta eller ett rent trapphus. Det är viktigt att välja en aktör som du känner förtroende för. Ta gärna kontakt med oss via våra formulär här på hemsidan så återkommer vi för att ta nästa steg för att inleda ett samarbete.

Du känner väl till ROT-avdraget?

När du anlitar hjälp med fastighetsskötsel Dalarna omfattas du av det förmånliga ROT-avdraget. Det här innebär att du får en skattereduktion på avgiften som du betalar för arbetet. Som mest kan du få bidrag med 50 000 kronor per person i hushållet och år. Det bygger dock på att du/ni har betalat in tillräckligt med inkomstskatt under det gångna året. Avdraget gäller på arbetskostnaden, det vill säga materialkostnaderna omfattas inte av ROT-avdraget. Kontakta oss för med detaljer kring hur du kan använda ROT-avdraget.

Det är även bra att känna till att gränsen på 50 000 kronor per person och år omfattar även eventuella gjorda RUT-avdrag. Om du har nyttjat hushållsnära tjänster, som exempelvis städhjälp, kan du alltså redan ha använt en del av din pott. Du kan själv kontrollera saken på Skatteverkets hemsida. Du ska äga fastigheten där arbetet utförs och bo där själv alternativt använda den som fritidshus. Detta gäller för att ha rätt till ROT-avdrag för husarbete som utförs inom ramen för fastighetsskötsel Dalarna.

Ta hjälp där det behövs

Vi vill gärna att du tar kontakt med oss via formulären här på hemsidan om du har funderingar kring hur det fungerar med fastighetsskötsel Dalarna. Vi kan hjälpa dig med det mesta och vi väver gärna in avdraget för ROT redan i offerten så att det blir tydligt för dig vad arbetet kommer att kosta dig. Att anlita Stig Nylander Trädgård- & Fastighetsskötsel för fastighetsskötsel är som att ge dig själv en present - friheten att kunna fokusera på annat än att underhålla din fastighet och trädgård. Vi ser fram emot nästa kontakt!

Denna sida finns tillgänglig för uthyrning!

Jobbar ni med trädgårdsskötsel i Dalarna och vill få mer förfrågningar? Fyll i nedan formulär så kontaktar vi er och berättar mer!