Vi hjälper företag med fastighetsskötsel i Dalarna

Behöver ditt företag eller din bostadsrättsförening hjälp med fastighetsskötsel i Dalarna kan ni med varm hand vända er till oss. Utöver att vi underhåller era fastigheter året om kan vi också erbjuda er trädgårdsskötsel under somrarna och snöröjning under vintern.

Vi kan tillhandahålla med tjänster för att underhålla er fastighet och området kring fastigheten. När ni överlåter er fastighetsskötsel i Dalarna till oss kan ni vara säker på att vi gör vårt yttersta för att er fastighet ska underhållas på bästa sätt. Stig Nylanders Trädgård- & Fastighetsskötsel har nära 20 års erfarenhet inom fastighetsskötsel i Dalarna och erbjuder våra tjänster främst till företag, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Våra medarbetare har en lång erfarenhet inom branschen och besitter därmed en stor kunskap då det kommer till fastighetsskötsel i Dalarna. Det borgar för att du kan vara säker på att arbetet utförs på ett korrekt sätt och enligt den leveransplan som vi kommit överens om.

 

Fastighetsskötsel i Dalarna

Alla fastigheter behöver ett löpande underhåll för att de boende ska få en boendemiljö som de trivs med. Det kan bland annat handla om att utföra trappstädning, göra mindre reparationsarbeten, ta hand om trädgårdsskötsel på sommaren och snöröjning på vintern. Du kan antingen anlita oss på uppdragsbasis för enstaka projekt eller ingå ett avtal där vi åtar oss att sköta om fastighetens och tomtens skötsel under längre perioder. Vi är lyhörda för dina önskemål och behov och kan skräddarsy avtalen efter detta. Du kan få mer information om hur vi kan hjälpa dig med din fastighetsskötsel genom att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt platsbesök vid din fastighet.

 

Helhetslösningar för din fastighet

Oavsett vilka behov du har för ditt löpande underhåll av din fastighet kan vi erbjuda lösningar som gör att du får hjälp med allt det underhåll som du behöver. Vi kan bland annat åta oss att utföra trappstädning och rengöring i allmänna utrymmen, utföra enklare reparationer, elarbeten och VVS arbeten. Vi kan också underhålla fastighetens tomt så att de boende har trivsammare ytor att umgås på. Det gör att ni slipper tänka på när det är dags att klippa gräset eller då löv ska samlas in utan istället gör vi detta åt er utifrån det avtal som vi har kommit överens om. Vi kan erbjuda mycket förmånliga avtal för helhetslösningar kring fastighetsskötsel i Dalarna som gör att ni kan ägna er åt ert företags kärnverksamhet istället.

 

Trädgårdsskötsel

Utöver fastighetsskötsel i Dalarna kan vi också ta hand om fastighetens trädgård eller tomtmarker. Vi kan bland annat hjälpa er med lövblåsning och insamling av löv, ogräsbekämpning, beskärning av buskar och träd, häckklippning och gräsklippning i Dalarna. Vi kan också utföra plantering av nya växter och träd, sköta om vattning men även kantskärning och slyröjning på er mark. Det gör att ni alltid har en trädgård som är i topptrim och som får fastighetsområdet att se mer trivsamt ut. Våra medarbetare är utbildade trädgårdsmästare och har en stor kunskap och massor av erfarenhet då det kommer till trädgårdsskötsel.

 

Snöröjning i Dalarna

Även under vintern behövs det underhåll av fastighetens marker så att de boende kan ta sig till och från sina bostäder på ett betryggande sätt. Stig Nylanders Trädgård- & Fastighetsskötsel erbjuder snöröjning av bilvägar, parkeringar och längs med gångvägar. Vi skottar också snö vid portar och vid ingångar till allmänna utrymmen och även på tak. Vi utför snöröjning med de metoder som är lämpligast utifrån de förutsättningar som råder. Utöver manuellt handarbete utför vi även snöröjning med maskiner och fordon. Genom att teckna ett avtal med oss avseende snöröjning kan ni vara säker på att vi alltid ser till röja bort snö vid fastigheten och sanda så att de boende inte riskerar att råka ut för halkolyckor.

 

Boka kostnadsfritt platsbesök

Stig Nylanders Trädgård- & Fastighetsskötsel har utfört fastighetsskötsel i Dalarna sedan början på 2000-talet och har genom åren utfört uppdrag åt många nöjda kunder. Vi vänder oss främst till fastighetsbolag, hyresföreningar, bostadsrättsföreningar och företag med våra tjänster. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din fastighetsskötsel i Dalarna men också använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt platsbesök.

Denna sida finns tillgänglig för uthyrning!

Jobbar ni med trädgårdsskötsel i Dalarna och vill få mer förfrågningar? Fyll i nedan formulär så kontaktar vi er och berättar mer!