Trädgård & Fastighetsskötsel i Dalarna

Oavsett om du är privatperson eller företagare kan du ha behov av trädgårds- och fastighetsskötsel. Även bostadsrättsföreningar har nytta av att ha någon som hjälper dem med skötseln såväl inomhus som utomhus. Det kan handla om allt från tjänsterna snöröjning på vintern till gräsklippning på sommaren som underlättar för dig då du slipper tänka på det och planera det själv. Det är skönt att slippa ta sig tid att kratta löv om hösten. Som fastighetsägare har du ansvar för mycket saker och genom att delegera det till professionella yrkesmän sparar du mycket tid.

  • Trädgårdsskötsel behövs under hela året
  • Fastighetsskötsel innehåller flera arbetsområden både inom- och utomhus

Hjälp med trädgårdsskötsel?

Oavsett om ni är en bostadsrättsförening, eller en privatperson med stor fastighet och trädgård eller om ni är ett företag som tillhandahåller fastigheter kommer trädgårdsskötsel alltid att behövas. I princip alla fastigheter har någon typ av trädgård, även om de ligger mitt i en stad eller tätort. Under sommaren är det viktigt att gräset klipps regelbundet, samt vattnas vid behov. Även ogräset behöver tas bort innan det tar över hela rabatterna eller stenplattorna. På hösten faller alla löv av träden och de behöver krattas ihop, blåsas ihop eller sugas upp.

Även buskar och häckar behöver hållas i trim för att din fastighet ska se välskött ut. En trädgård ska inte vara vildvuxen då det ger ett oseriöst intryck. Oavsett om ni hyr ut bostäder eller är en bostadsrättsförening kommer en välskött trädgård få blivande boende att få ett bra första intryck. Det är ju det som finns utomhus en person ser först vid ett besök till fastigheten. Att ta hand om trädgården själv kan vara övermäktigt och det är oftast inte omtyckt av de boende om de förväntas sköta det själv.

Vad innefattar fastighetsskötsel Dalarna?

Fastighetsskötsel är ett brett begrepp och det är du som önskar hjälp av fastighetsskötare som bestämmer vad du vill ska ingå. Det kan handla om trappstädning i fastigheter med trapphus samt vaktmästarsysslor som att byta lampor som går sönder, besiktiga lägenheter och fixa droppande kranar. Även sysslor utomhus ingår inom fastighetsskötsel, så som snöröjning under vinterhalvåret samt sandning för att undvika att folk halkar och skadar sig runt fastigheten. Vanligtvis ingår också renhållning utomhus, så som att hålla ordning på lekplatser, trottoarer och gångvägar samt tömma papperskorgar som tillhör just din fastighet.

Det är svårt att säga just vad som brukar ingå då fastighetsskötsel även behövs på skolor, kontor och andra typer av platser, det är alltså inte bara aktuellt till boningshus. En del fastighetsägare sköter de här sakerna själv, eller har en anställd som tar hand om det. Dock är det många små och mellanstora företag som väljer att anlita ett företag för att ta hand om såväl trädgårds- som fastighetsskötseln åt dem. Då kan de lägga tid på annat och även få arbetet utfört av någon med god erfarenhet inom området.

Kontakta oss för offert redan idag

Vi erbjuder fastighetsskötsel i Dalarnas län och kan hjälpa till med allt från snöröjning till gräsklippning. Enklast är det för dig att kontakta oss via våra formulär på hemsidan. Där fyller du i information om vad du önskar få hjälp med så återkommer vi till dig så snart vi kan. Vi erbjuder kostnadsfri offert till alla våra kunder. Om du är privatperson och boende i fastigheten det gäller kan du även ha rätt till ROT-avdrag för våra tjänster, vilket ger dig avdrag på våra arbetskostnader. Kontakta oss för högkvalitativ trädgårds- och fastighetsskötsel i Dalarna.

Denna sida finns tillgänglig för uthyrning!

Jobbar ni med trädgårdsskötsel i Dalarna och vill få mer förfrågningar? Fyll i nedan formulär så kontaktar vi er och berättar mer!