Snöröjning

Snöröjning

Under vintern kommer det normalt mycket snö som ofta kan ställa till det för de boende så att de får svårt att ta sig fram gåendes och med sina fordon. Stig Nylanders Trädgård- & Fastighetsskötsel kan erbjuda fastighetsbolag, företag, bostadsrättsföreningar och hyresföreningar snöröjning i Dalarna. Genom att ingå ett avtal med oss kan vi erbjuda er löpande snöröjning vid behov vid era fastigheter. Det betyder att ni kan känna er trygga med att era boende enkelt och säkert kan ta sig fram på fastighetens gångvägar och bilvägar.

 

Snöröjning i Dalarna

I Dalarna är vi bortskämda med mycket snö vilket ger oss vacker natur och underhållande skidåkning. Dock ställer snön även till med en del förtret för de boendes vardag då det blir svårt att ta sig fram till fastigheterna. Genom att anlita oss på Stig Nylanders Trädgård- & Fastighetsskötsel så slipper ni tänka på bekymret med snön. Vi åtar oss att utföra snöröjning både manuellt med skyffel eller med plogbil för att underhålla era gångvägar och bilvägar. Vi utför även sandning så att de boende säkrare kan ta sig fram på vägarna och för att minska riskerna för halkolyckor.

 

Vi kan erbjuda helhetslösningar för era fastigheter

Utöver snöröjning i Dalarna under vintertid kan vi också åta oss trädgårdsskötsel av fastighetens marker och fastighetsskötsel i Dalarna. Vi kan utföra beskärning av träd och buskar, gräsklippning i Dalarna, trappstädning och fastighetsunderhåll, utifrån era behov. Ni är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er med er fastighetsskötsel i Dalarna, snöröjning och trädgårdsskötsel. Vi utför enskilda uppdrag men kan också teckna avtal för löpande underhåll. 

Boka ett gratis platsbesök i Dalarna - Vi är experter inom trädgårdsskötsel

Välkommen att kontakta oss för ett gratis möte där vi kan diskutera vilka behov ni som kund har. Vi sätter därefter ihop en kostnadsfri offert med våra prisförslag. Vår prioritet är att lyssna in företagets unika behov och anpassa efter era önskemål.