Så ger vi dig högkvalitativ fastighetsskötsel i Borlänge till rättvisa priser

När du vill få hjälp med fastighetsskötsel i Borlänge ska du vända dig till ett professionellt företag som kan erbjuda dig löpande fastighetsunderhåll till rättvisa priser. Här kan du läsa mer om vad som ingår i månadsavtal och vilket vinster du som fastighetsägare kan göra.

Alla kommersiella fastigheter, bostadsrätter, hyresrätter och företagslokaler behöver någon form av fastighetsskötsel i Borlänge för det löpande underhållet av fastigheten. I fastighetsskötsel ingår även skötsel av mark runt fastigheten, året om. Större fastighetsbolag har oftast anställda fastighetsskötare eller egna företag som hanterar fastigheternas skötsel. För mindre och mellanstora fastighetsägare är det oftast mer kostnadseffektivt att anlita ett företag som hanterar fastighetens skötsel. Om du behöver hjälp med fastighetsskötsel i Borlänge kan du kontakta oss på Stig Nylander Trädgård & Fastighetsskötsel som i över 20 års tid har hjälp fastighetsägare med underhåll av deras fastigheter.

 

Högkvalitativ fastighetsskötsel i Borlänge

När du tecknar ett månadsavtal för din fastighetsskötsel i Borlänge får du alltid snabb hjälp exakt då du behöver den. Med ständig översyn av din fastighet kan mindre skador snabbt åtgärdas innan de blir stora och kräver dyrbara reparationer. De boende i fastigheten får det också tryggare då de snabbt får hjälp med läckande kranar, byte av glödlampor i trapphus och i gemensamma utrymmen. Dessutom bidrar ett löpande underhåll till att höja de boendes trivsel.

 

Underhåll av trädgård och gårdar

Det är inte bara inne i fastigheten som det krävs underhåll utan även marken kring fastigheten. Här kan du löpande få hjälp med städning, gräsklippning, ogräsbekämpning, beskärningar av buskar och träd och mycket annat. Under vinter får du löpande plogning av gångvägar, skottning vid portarna och sandning så att de boende tryggt och säkert kan ta sig fram till fastigheten.

 

Ett månadsavtal baserat helt på dina behov och önskemål

Vi kan erbjuda dig mycket flexibla och kostnadseffektiva månadsavtal som helt baseras på dina behov och dina önskemål. Genom ett teckna ett månadsavtal med oss får du en kontaktperson som alltid är tillgänglig och som snabbt åtgärdar eventuella problem. Gräsmattor klipps, krattas och städning utförs så pass ofta som du önskar löpande och utan att du behöver tänka på det.

 

Boka ett kostnadsfritt platsbesök

När du behöver hjälp med din fastighetsskötsel i Dalarna kan du kontakta oss på Stig Nylander Trädgård & Fastighetsskötsel för mer information om våra tjänster. Våra medarbetare är yrkesutbildade med lång erfarenhet inom branschen vilket borgar för att du alltid kan vara trygg med att våra arbeten utförs korrekt och enligt gällande branschregler. Du kan också använda formuläret på vår sida om du vill boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan berätta mer om hur vi kan bistå dig och lyssna på dina önskemål, utan att du förbinder dig för något. Vi kan därefter erbjuda dig ett kostnadseffektivt månadsavtal till rättvisa priser. 

Denna sida finns tillgänglig för uthyrning!

Jobbar ni med trädgårdsskötsel i Dalarna och vill få mer förfrågningar? Fyll i nedan formulär så kontaktar vi er och berättar mer!