Slipp stressen - beställ löpande fastighetsskötsel i Falun

Är du fastighetsägare har du säkert massor av andra saker att tänka på än att hela tiden själv underhålla din fastighet och din trädgård. Om du vill slippa stress och måsten kan du anlita ett seriöst företag för att löpande sköta om din fastighetsskötsel i Falun.

Alla fastighetsägare vet att fastigheter behöver underhållas hela tiden så att inte mindre skador snabbare leder till större reparationer. En kran som läcker i en källare eller i en tvättstuga kan med tiden leda till omfattande fuktskador som kan bli mycket dyrbart att reparera. Om du anlitar oss för din fastighetsskötsel gör vi löpande översyn av din fastighet och åtgärdar direkt mindre skador som annars kan leda till kostsamma reparationer. Att ha löpande fastighetsskötsel i Falun bidrar också till att ge dina boende en större trygghet och en högre trivsel. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din fastighetsskötsel i Falun.

 

Teckna ett tryggt månadsavtal för din fastighetsskötsel i Falun

När du tecknar ett månadsavtal med oss på Stig Nylander Trädgård & Fastighetsskötsel för din fastighetsskötsel i Falun slipper du stress och att själv utföra tidskrävande uppgifter. Vi åtar oss att löpande se över din fastighet och åtgärda eventuella brister. Det är till oss du ringer om glödlampor i trappen går sönder eller om det finns läckande kranar i fastigheten. Hos oss har du bara en kontaktperson som alltid är tillgänglig och som snabbt åtgärdar eventuella problem som uppstår i din fastighet.

 

Löpande underhåll av din fastighets trädgård

Vi åtar oss inte bara invändig service av din fastighet utan kan också åta oss att underhålla din fastighets tomt eller uteplats. Vi kan erbjuda löpande tjänster som gräsklippning, ogräsrensning, kratta löv, städning av gård och tömning av papperskorgar. Vi kan också beskära dina buskar, träd och häckar löpande. Under vintertid så ordnar vi så att alla gångvägar till och från din fastighet är plogade och sandade. Det gör så att de boende tryggt kan ta sig till och från sina bostäder men även så att posten kan levereras och att sophämtning fungerar.

 

Boka ett kostnadsfritt möte om din fastighetsskötsel i Falun

Som fastighetsägare är det hela tiden saker som behöver fixas som exempelvis trasiga lampor, räcken som har släppt från fästen eller kranar som läcker. Om du anlitar oss på Stig Nylander Trädgård & Fastighetsskötsel för din fastighetsskötsel i Dalarna kan du vara trygg med att vi ser till att din fastighet är i bästa skick. Vi kan utföra alla typer av tjänster inom fastigheter och trädgård och kan också erbjuda dig trygga månadsavtal så att du själv slipper stress då det inträffar något. Du kan kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan erbjuda dig konsultation kring din fastighetsskötsel i Falun. 

Denna sida finns tillgänglig för uthyrning!

Jobbar ni med trädgårdsskötsel i Dalarna och vill få mer förfrågningar? Fyll i nedan formulär så kontaktar vi er och berättar mer!