Vi löser din trädfällning i Avesta till ett rättvist pris

Att fälla ett träd kräver kunskap kring dels de maskiner som ska användas men också om trädsäkerhet så att en trädfällning i Avesta kan ske säkert och tryggt. Du kan vända dig till oss som har duktiga arborister om du behöver hjälp med din trädfällning.

Har du ett träd på din tomt som är skadat eller som är döende eller kanske du behöver fälla ett träd för att få plats med en ny byggnad på tomten eller för att släppa in mer ljus. Oavsett vilka skäl du har kan du vända dig till oss på Stig Nylander Trädgård & Fastighetsskötsel som kan hjälpa dig med din trädfällning i Avesta. Våra skickliga arborister klarar av att hantera alla typer av trädfällningar, även då trädet behöver kapas upp i sektioner så att de inte skadar omgivningen i samband med fällningen. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din trädfällning i Avesta.

 

Trädfällning i Avesta

Våra skickliga arborister är experter på trädfällning i Avesta och kan hjälpa dig då du behöver fälla träd på din tomt. När vi fäller träd börjar vi alltid med att planera fällningen så att trädet kan fällas utan att skada omkringliggande byggnader, elnät, vägar eller personer. Fällning av mindre träd behöver inte vara speciellt komplicerat men då större träd ska fällas är säkerheten oerhört viktigt, både för omgivningen och för den som ska fälla trädet. Därför bör du aldrig fälla större träd själv utan alltid anlita professionella fackmän som har den kunskap och erfarenhet som krävs för att utföra en säker trädfällning i Avesta.

 

Sektionsfällning

När ett träd står dumt till som exempelvis i närheten av byggnader, elnät, vägar eller i ett tätbebyggt område krävs det att trädet fälls i sektioner för att minimera risken för skador. Att fälla ett träd i sektioner är ett riskfyllt uppdrag som innebär att en arborist klättrar upp i trädet och sedan kapar upp trädet i mindre delar som sedan hissas ned till marken. I det fall som trädet är i dåligt skick så att det inte går att klättra upp använder vi istället skylift för att kapa upp trädet.

 

Boka ett kostnadsfritt platsbesök

Stig Nylander Trädgård & Fastighetsskötsel är ett företag som erbjuder tjänster till både privatpersoner och företag i Dalarnas Län. Vi tillhandahåller tjänster som bland annat trädgårdsskötsel och fastighetsskötsel i Dalarna till attraktiva priser. Våra medarbetare är utbildade och erfarna vilket gör att vi alltid utför våra uppdrag med förstklassigt resultat och i tid. Vi åtar oss enstaka uppdrag men kan också hjälpa dig med löpande förvaltning av din fastighet eller trädgård. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster eller för att boka ett gratis platsbesök där vi kan lyssna på dina behov och önskemål. 

Denna sida finns tillgänglig för uthyrning!

Jobbar ni med trädgårdsskötsel i Dalarna och vill få mer förfrågningar? Fyll i nedan formulär så kontaktar vi er och berättar mer!