Fastighetsskötsel Dalarna omslagsbild

Vi erbjuder företag, bostadsrätts- & hyresgästföreningar fastighetsskötsel i Dalarna

Stig Nylander Trädgård- & Fastighetsskötsel är ett professionellt företag med mångårig erfarenhet inom branschen. När du anlitar oss kan du känna dig trygg genom hela processen. Vår styrka är att vi håller leveranstider och utför våra tjänster med kvalité.

Boka platsbesök

Boka ett gratis platsbesök i Dalarna - Vi är experter inom trädgårdsskötsel

Välkommen att kontakta oss för ett gratis möte där vi kan diskutera vilka behov ni som kund har. Vi sätter därefter ihop en kostnadsfri offert med våra prisförslag. Vår prioritet är att lyssna in företagets unika behov och anpassa efter era önskemål.

Webbsidan Fastighetsskötsel Dalarna drivs av Stig Nylander Trädgård- & Fastighetsskötsel

Vi på Stig Nylanders är ett sammansvetsat arbetsteam som är noggranna med leveranstider och håller hög kvalité på alla våra tjänster. Det spelar ingen roll om du vill ha hjälp med snöskottning, sandning, gräsklippning, trimning, blomplantering, klippning av träd/buskar, låsbyten eller lättare vvs- & el. När du anlitar oss kan du känna dig trygg.

Fastighetsskötsel Dalarna, Gräsklippning Dalarna, Snöröjning Dalarna bild

Ta hjälp med halkbekämpning och snöröjning i Dalarna

Har du behov av snöröjning i Dalarna kan du kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan berätta hur vi kan hjälpa dig med din snöröjning och halkbekämpning. Genom att anlita oss för din snöröjning får du en korrekt och säker snöröjning utförd vid behov.

Företagsrecensioner

Y
Vi är supernöjda med Stig Nylanders, de tar väl hand om våra fastigheter och vill, liksom vi, att våra hyresgäster ska trivas.
Ylva Gustafsson, OOLIT FASTIGHETER AB
R
Vi har anlitat Stig Nylanders sedan starten 1998 och vårat samarbete har varit gott.
Roland Pettersson, ORDF. BRF MALMHEM 1
E
Alltid trevligt bemötande och snabb service när saker uppstår. Fastighetsskötseln som vi har löpande sköts noggrant och bra!
Emelie Wernell, ORDF. BRF KORNETTEN

Vi hjälper företag med fastighetsskötsel i Dalarna

Behöver ditt företag eller din bostadsrättsförening hjälp med fastighetsskötsel i Dalarna kan ni med varm hand vända er till oss. Utöver att vi underhåller era fastigheter året om kan vi också erbjuda er trädgårdsskötsel under somrarna och snöröjning under vintern.

Fastighetsskötsel Dalarna, Gräsklippning Dalarna, Snöröjning Dalarna bild
Fastighetsskötsel Dalarna, Gräsklippning Dalarna, Snöröjning Dalarna bild

Professionell gräsklippning i Dalarna

När du behöver gräsklippning i Dalarna ska du anlita ett professionellt företag som har en stor kunskap om trädgårdsskötsel. Det gör att du får arbetet utfört på ett korrekt och säkert sätt så att du och de boende får vackrare grönområden att vistas i.

Vi utför våra tjänster i Dalarnas län med helhetslösningar för er fastighet

Letar ni efter en professionell fastighetsskötare i Dalarna som anpassar sitt arbete efter era önskemål? Då är ni varmt välkomna att läsa mer om våra tjänster och se om vi kan matcha era behov.

Läs mer om våra tjänster
Trädgårdsskötsel
Trädgårdsskötsel

När du behöver hjälp med trädgårdss...

Läs mer här

Snöröjning
Snöröjning

Under vintern kommer det normalt my...

Läs mer här

Fastighetsskötsel
Fastighetsskötsel

Att ha avtal med ett företag som ka...

Läs mer här

Boka ett gratis platsbesök i Dalarna - Vi är experter inom trädgårdsskötsel

Boka platsbesök

Stig Nylanders sätter ihop avtalspriser för din fastighetsskötsel i Dalarna

Vi erbjuder företag, fastighetsbolag, bostadsrätts- & hyresgästföreningar avtalspriser som vi erbjuder löpande, för att ni som kund ska få en trygghet i er verksamhet. Stig Nylanders har som syfte att det praktiska arbetet som rör en fastighet ska gå så smidigt som möjligt för att underlätta för fastighetsägaren.